top of page
Een klein blauw puntje in iedere cel dat onder de microscoop zichtbaar is en dat er bij zeesterren en salamanders voor zorgt dat hun afgerukte ledematen weer opnieuw groeien. Bij de mens is deze energie actief vanaf de conceptie van de mens tot 5 a 6 maanden na de geboorte van de baby, daarna slaapt de energie in ons lichaam.
Door bepaalde punten zacht aan te raken wordt de energie weer actief en kan deze levensenergie weer zijn werk doen en het lichaam zich herstellen naar zijn best vermogen

Prijs voor een behandeling van 1 uur 70€.       info@de-zon.org
 

 Robert Rasmusson    REGERNESIS HEALING    de Blue Dot Energy 

Toen Maurizio 14 was, begon hij Judo te beoefenen. Later ook Karate Shotokan, Karate Shito Ryu, Iaido, Qigong, Shaolin, Taiji Quan Yang, Taiji Quan Chen, Taiji 37© Nanpai Taijiquan, Taijiwuxigong©... "Met de beoefening van deze kunsten begrijp ik dat de voordelen die voortvloeien resultaat zijn van het vermogen om de vitale energie van het universum te gebruiken die enorm en onuitputtelijk is".

Met deze achtergrond en opleidingen als Buqi©, Regenesis©, Bachbloesems, de klassieke Zweedse massage, diepte massage en Bioresonantie als basistechniek om vele zaken uit te testen, stelt Maurizio de sessie af op wat hij voelt dat kan en aan de hand van de vraag van de cliënt.

De arts, psychiater, psychoanalyticus en wetenschapper Wilhelm Reich ontdekte een kosmische energie die u Orgone (of Orgone-energie) noem en die in alle ruimte en in levende materie aanwezig is, deze is bijzonder geconcentreerd, zichtbaar als een subcellulaire blaas, genaamd Bione van blauwe kleur. Orgone energie is gekoppeld aan het leven, een generatieve energie aan de basis van alle levensprocessen.
Wilhelm Reich bewijst dat bepaalde vormen van ziekte het gevolg waren van de verarming of blokkering van de Orgonische energie in het menselijk lichaam.

Uit de studie van de resultaten van Wilhelm Reich op het menselijk lichaam creëerde Robert Rasmusson zijn Blue Dot Energy-methode door te stellen dat "dit een van de krachtigste methoden is om energie voor genezing te genereren. Soms, als we verdrietig of ziek zijn, heeft onze batterij bijna geen energie, dus we moeten iemand anders vragen om deze batterij even op te laden. "
Regenesis©, een techniek ontwikkeld door Robert Rasmussen werkt met de groeikracht of Blue Dot energie. Een klein blauw puntje in iedere cel dat onder de microscoop zichtbaar is en dat er bij zeesterren en salamanders voor zorgt dat hun afgerukte ledematen weer opnieuw groeien. Bij de mens is deze energie actief vanaf de conceptie van de mens tot 5 a 6 maanden na de geboorte van de baby, daarna slaapt de energie in ons lichaam. Door bepaalde punten zacht aan te raken wordt de energie weer actief en kan deze levensenergie weer zijn werk doen en het lichaam zich herstellen naar zijn best vermogen.
  

 
 
 
Robert Rasmusson  
9 juli 1919 - 12 september 2001
 
bottom of page